Rabu, 24 Julai 2013

#sejutarasasayang

Assalamualaikum dan hai semua..
Salam ramadhan. dah masuk 15 hari kita berpuasa. macam2 dah kita lalui sepanjang bulan puasa nie. dan yang paling best adalah pengakhiran puasa nanti 10 malam terakhir. nothing to say for today. but i want to say too. haha. tajuk aku hari ni adalah #sejutarasasayang. bukanlah maksudnya rasa sayang tu ada sejuta jer tau. aku cuma nak bagitau yang rasa sayang tu memang banyak untuk semua orang yang aku sayang.

sekarang masuk story yang sebetulnya k. aku dah penat nak simpan semua nie. kadang2 aku terfikir sejenak. dulu masa kamu gembira dan bahagia bersama si dia xpernah terlintas pun nak contact aku kan. huhu. tapi bila ada krisis or masalah barulah muncul nak tegur aku. aku bukanlah nak judge orang cam tu tapi memang kenyataan pun. aku yang lalui dan aku tau apa yang terjadi. entahlah. pening2. aku xnak kerana dia aku akan berubah hati. xnak3. insyaallah aku xkan berubah hati. sebab aku dah ada buah hati yang super duper cute. upsss cute ke. hehehe. awak memang sentiasa cute di hati saya. hahahaaha. gegeli jer dengar kan.

ok lah gambar atas nie dengan buah hati kesayangan saya. haaa kan super duper comel 2. saya akan selalu support dia walau apapun yang terjadi. susah macamanapun kan. coz u r always in my heart. !! walaupun ada orang yang datang cuba nak usha2 saya kan. haha. perasan lah pulak kan. so3, saya nak awak pun jadi supporter saya k. i really need this. ok lah. itu sahaja. daaaaaaaa. selamat berpuasa semua.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan