Selasa, 20 Ogos 2013

#RayaRayyan2013

Assalamualaikum dan hai semua..!!
oh yeah..masih dalam mood raya kan. selamat hari raya semua. maaf zahir dan batin kalau ada salah dan silap. agak lama xmengUPDATE blog nie kan. busy sangat lah kan. padahal motifnya xbayar broadband lagi. xsempat nak bayar. huhu. senget kan. motif lain xupdate sebab nak tulis blog nie kena ada point. then, hari nie dah ada point lah kan.
ok..!! cerita pertama mestilah pasal raya pertama kan. abang kakak ada yang balik. masa untuk hooray3 pon tiba. mercun, ketupat, juadah raya. macam2 ada. yippyyy. mulut pulak asyik ngap2 jer. huhu. alhamdulillah diberi kesempatan untuk berpuasa dan beraya lagi untuk tahun ini 2013. so, check it out. gambo rayer. yeay3.


2nd raya cam biasa lah. duk umah jer. kali nie rombongan dari muadzam dan keratong dtg untuk ziarah dan sampaikan sedikit sumbangan kepada sue sebab umah dia kebakaran 2 hari sebelum raya. takziah jugak untuk sue sebab kehilangan insan tersayang. jangan sedih2 k.then, syawal ke empat memnjelajah sampai ke kuantan bersama kawan-kawan selendang (yana, mat, ferez, idun, bob). makan, tengok wayang, borak-borak, lepak pantai teluk chempedak, bowling, n lastly mestilah beraya kan. yeayyy. tapi duit raya jelah yang xdapat lagi. haha. eh, saya kan dah beso. huhuhu. jom tengok gambar cikit.

ok lah. itu sahaja catatan raya untuk 2013. jumpa lagi tahun depan. insyaallah. daaaaaaaaaa..

#SelamatHariRayaMaafZahirBatin
#LoveYouAll
#Assalamualaikum


Tiada ulasan:

Catat Ulasan