Khamis, 10 Oktober 2013

#Berkerjaya

Assalamualaikum dan hai3 semua..

Kembali lagi dalam episod di bulan baru. Aiyarkkk. Setelah sebulan bekerja dengan jayanya. Alahamdulillah. Mungkin agak penat. Memang penat pon. Huhu. Mengadap pc ari2 bekerja. Tapi banyak benda baru yang aku belajar. First time keje kan. SUsah2 dahulu, senang2 kemudian. Buatlah yang terbaik ok. Macam2 benda nak kena pk. Macam2 benda nak kena bayar. Macam2 benda nak beli. Haha. Shopping time. Kih3. Xde nak shopping pon wlupun gaji banyak jugak utk first payment. Fokus nak beli motor untuk ke tempat keje. Xpelah melabur sikit kan. At least ada guna jugak benda nie semua. Sekarang kena fikirkan keperluan bukan kehendak. Untuk kehendak aku 2, tgulah kumpul duit sikit 2 dulu. Insyaallah ada rezki lebih sikit, bolehlah penuhi kehendak aku 2 kan. Thanks jugak kepada yang dah bagi sokongan dan membantu aku sepanjang memulakan alam pekerjaan nie. Thanks mak ayah yang bagi support. Also kakak tersayang Puan Zuraini yang dah bagi kemudahan dengan sebaiknya. Thanks thanks n thanks..!!! N the last one orang penting yang paling banyak membantu saya dalam alam pekerjaan nie "MyLovelySayang". Thanks awak. :D loveYouSoMuch. K, Daaaa..Love u All..

#SejutaRasaSayang

Tiada ulasan:

Catat Ulasan