Jumaat, 20 Jun 2014

Throwback..yeehaaaa..

Assalamualaikum dan haii semua..

Mengimbau kenanagan lalu. Cewahhh. Ayat nak bajet sedap jer kan. Hahahahaha. Malas nak tulis blog dah sekarang. Busy mengalahkan PM lah katakan. Penat sangat2 sampai dah xlarat nak menulis. Ada banyak idea. Tapi sekarang idea pon dah tinggal sekerat2 jer. Sebab dah x ingat. Alhamdulillah masih diberi kesempatan menulis lagi. Yeayyyyy. First story tentang my lovely car. Yeehaaaa. Akhirnya loan sumer lepas dan dapatlah sebijik keta proton saga kaler merah youuu. Hahaha. Motif warna merah kan. Sebenarnya aku nak sangat keta kaler hitam. Smart sikit. Blehlah nak makeup2 bagai. Tapi sebab my bf nak kaler merah kan. So, ikutkan jer lah. Nak wat camner kan. Tapi kaler merah pon canteq jugak sebenarnya.Alhamdulillah YA ALLAH. Diberi rezeki untuk memiliki kereta. :) Aku ambil kereta proton saga merah pada 20 MEI 2014. Sekarang dah cukup sebulan umur my lovely car. Sekarang ada dekat abah dia. Huhu. Baik hati kan bagi pinjam kat bakal ayah mertua. Cewah. Ameklah sikit gambar nie. Aku google jer. Keta xsmpat nak snap pic. Hahahaha.


Then, pada 6 jun pulak aku balik kampung. Alhamdulillah selamat sampai. Gerak pas balik kerja hari jumaat, Jalan jem. Oh penat sangat walaupun bukan aku yang memandu. Adehhh lah. Hahhahaha. Takpe lah atleast selamat sampai kampung. Balik hari ahad pukul 3 petang dan harap maklum jalan jem jugak. Aku bawa sopi datang kl. Nak cari keje katanya, sekarang dah keje buat air kat shah alam. Alhamdulillah, rezki sebelum puasa. Nanti belanja aku yer. Hahaha.



12 jun pulak besday Mohd Soffi bin Mohd Tif. Love u so much sayang. Upssss. Hahaha. Takde lah nak bagi kek2 nie. Tapi wish 2 kali ok. At least kita ingat kat dia. Itu yang penting. Happy birthday with lots of love. Nah amek cup cake setepek. Hhahahahaha. 

20 jun, Jumaat. Hari nie punya cerita pulak aku senggugut plus sakit perut yang teramat sangat. Macam nak apa dah. Duduk kat opis pon dah macam orang giler. Hahaha. Kejap2 masuk toilet. Banyak kali ok. Hahaha. Balik opis terus beli kebab a.k.a kebabom.. Nyum3. Sedap. Perut dah takde isi kan. Sekarang pon masih ada sisa sakit perut sikit, Harap2 esok dah ok lah yer. Penat nak tahan. Tak larat. Huhuhuhu. K, lah nak tido. Kbye. Berehat pulak. Wsalam 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan