Sabtu, 20 Oktober 2012

LATA BAYU WITH THEM..!!

Assalamualaikum dan hai semua...

Sejauh mana kita berjalan. Sejauh mana kita melangkah. Sejauh mana kita berjalan-jalan. Hehe.
hari jumaat bersamaan 19 oktober 2012 saya dan kawan-kawan saya bergerak menuju daerah baling, Kedah. Tujuan kami semua adalah untuk menjejaki Lata Bayu. Tempat yang sangat cantik + sejuk + nyaman + best, best, dan best. Seronok sangat. First sampai kat Lata Bayu dah dengar bunyi air terjun. Wah, seronoknya. Tak sabar nak mandi. Hehe. Tapi memang seriously sejuk tahap kelima. Tapi best. Air jernih jer. Memang puas hati pergi sini. Jom tengok gambar2 kami di sana. Check it out..!!

tengok..cantik kan..bertingkat2 air terjun nie..

snap pic.. owh...bukan kami berdua..tapi berlima..hehe..see..tengok kat belakang kami berdua.. ^_^

our lunch..sedap..!! tq kepada semua yang masak..

bye bye lata bayu..see u next time..insyaallah.. ^_^


Tiada ulasan:

Catat Ulasan