Jumaat, 15 November 2013

#MoodBerkerjaya

Assalamualaikum dan hai semua..

Kembali lagi dalam blog budak kurus. Budak yang memang semakin kurus. Haha. Cerita apa nak citer ekk. Ermmm. Mood berkerjaya setelah hampir dua bulan bekerjaya. Sangat best dan macam2 rasa yang aku rasa. Ada kalanya rasa gembira. Ada kalanya rasa sedih, Ada kalanya rasa give up. Huhu. Kadang2 rasa nak meneruskan perjuangan kat tempat kerja baru dan kadangkala rasa nak berhenti pon ada. Haha. Entahlah mungkin xsama dengan apa yang aku nak. Memang xsama pon. Terlalu banyak benda nak kena belajar. Macam2 benda yang baru dan xpernah aku jumpa sebelum nie. Mungkin ada hikmah disebalik semua yang berlaku nie kan. Yupp. Oklah tu. Mungkin sukar untuk permulaan tapi akhirnya akan sampai masanya aku gembira. Apa benda lah ayat yang aku buat nie. Mengarot jer lebih. Aduhaii. Entahlah. Haha. 

Tapi ada sedikit kegembiraan yang aku temui di situ. Jumpa kawan baru. Huhu. Bestie aku harap suatu hari nanti. Insyaallah. I will try my best my dear frenz. Mungkin sukar tapi xsalah untuk mencuba kan. Mungkin ani adalah satu titik permulaan aku dan dia sebagai kawan. Harap2. Aminnn. Love u Frenz..

Then, Citer pasal nak balik kampung. Oh yeah. 2bulan lebih xbalik kampung. Malam nie nak balik kampung halaman tercinta. Yeayyy. Hati sangat gembira nieyhh. Suka sangat kan. Hehe. Dah lama xbalik dan banyak benda nak kena setelkan. Sekarang baru dapat balik walaupun mungkin ada masalah sikit. Ermmm. Terlalu banyakk dugaan yang aku hadapi. Tapi aku kena tempuhi jugak. Aku dah cuba yang terbaik untuk dia. Aku harap setiap usaha yang aku buat akan mendatangkan hasil. Insyaallah. Aku dah cuba semampu yang boleh. Harap dihargai. Eh, tersedih pulak. Haha. Nak balik kampung n ada plan ngan kawan2. Wedding n date?? hahaha. Not date lah. Just meet my BFF. Haha. Banyak masa nampak. Balik sekejap jer pon. Huhu. But, i will try my best to spending with all of u k. 

Oklah, masa dah abes nak membebel2 nie. Bobye. Ready nak balik kampung. LOVE u mom n dad. :D

#SejutaRasaSayang
#SejutaSenyuman

Tiada ulasan:

Catat Ulasan