Ahad, 20 Oktober 2013

#Kenangan Lalu

Assalamualaikum dan hai semua..

Hai hai hai. Long time xupdate cerita dalam blogspot. Busy mengalahkan pm lah katakan. Haha. Ini semua poyo. Okehhh..!! Effects pengaruh cerita upin dan ipin aku telah buat tajuk nie jadi kenangan lalu. Nampak klasik sikit kan. Just nak share barang2 kesayangan since aku sekolah menengah sampai sekarang. Banyak woooahhhh. Sampai sayang nak guna or letak kat beg or jadi keychain kunci. Haha. Macam2 ada. Adiah kawan2 bagi pun ada. Thanks n lebiu kawan-kawan..!! Jom tengok...

Tengok2 kot2 ada barang2 yang korang bagi ada kat situ. :D

Ada satu lagi barang yang paling aku sayang. Burung jinjang duit kertas. Aku pun xtau nak buat. Kawan baik aku bagi masa tingkatan tiga or empat kalau xsilap. Aku pun dah lupa. Lama kot. Huhu. Dan hasilnya aku dan dia masih berkawan baik sampai sekarang walaupun ada satu masa dulu kitorang pernah gaduh dan xbertegur sapa. Agak lama jugak lah. Huhu. 


Harta kenangan kami. Kih3. 

Ok, daaaaaaaaaaaaaa. Wassalam.. 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan