Selasa, 20 September 2011

Kembali ke Universiti tercinta....


Alhamdulillah sudah hampir seminggu aku berada di UUM ini untuk meneruskan perjuangan sebagai pelajar. Aku mengharapkan supaya sem ini aku dapat melakukan yang terbaik. InsyaALLAH. Walaupun mungkin sukar tapi aku akan berusaha sebaik mungkin. Hehe. Yup, Chaiyook2 Ain. Bagi semangat kat diri sendiri ea. Seme 5 nie, aku ambil lima subjek je (International business, Korean Language, Komunikasi Organisasi, Etika Perniagaan Islam, dan Family Business). Agak mencabar juga subjek-subjek yang aku ambil untuk sem nie. Takut tak mencapai target yang aku tetapkan. InsyaALLAH, aku akan melakukan sebaik mungkin. Huhu. Perjalananku masih jauh lagi. Tinggal 2tahun sebelum aku meninggalkan UUM ini. Nanti mesti rindu kat UUM kan. Hehe. Good Luck to all of my frenz. Do the best for this semester k. Ini sahaja coretanku untuk hari ini. Daaaaaa...

http://blogbudakkurus.blogspot.com/

2 ulasan: