Isnin, 13 Mei 2013

assalamualaikum dan hai semua..

Bermula semula dengan blog aku yang berkurun lama tak terusik. Konon-kononnya busy sangat lah kan. Haha. Buat-buat busy. Last catatan aku adalah kemasukan praktikal. Baru sedar dah nak habis rupanya. Rasa macam sekejap jer. Padahal sebelum rasa cam seksa jer nak habiskan 4 bulan praktikal Mungkin sebab mula-mula praktikal takder apa sangat pun nak buat kan. Tapi sekarang rasa sedihlah jugak. Huhu. I got banyak benda kat sini. Yup3. Pengalaman plus plus plus kawan. Memang seronok. Aku akui memang seronok. Banyak benda yang aku belajar. Boleh enjoy-enjoy jugak. Ada kawan-kawan yang super giler women. Hoho. Bukanlah giler like a crazy women yang duk kat tanjung rambutan k. Banyak yang aku pelajari daripada semua ini. Aku bakal meninggalkan negeri perlis nie insyaallah awal bulan 6. Meninggalkan semuanya. N menjalani hidup baru yang sedikit berbeza daripada kebiasaannya. Bukan sebagai pelajar. Pelbagi benda yang aku belajar di sini. Daripada kawan-kawan n kakitangan. Juga trmasuk tempat tinggal yg aku duduk sepanjang prktikal ni. Bermacam ragam. Kadang2 aku rasa gembira. Dan kadangakala rasa terluka dengan semua ini. Menjadi pemerhati sentiasa. dalam masa yang sama aku belajar. belajar daripada pengalaman. yeah. Memang itu yang aku cari. Pengalaman di tempat orang. berjumpa dengan orang. jiran2 baru. kawan2 baru. suasana yang berbeza dgn sebelum nie. mungkin sebelum nie aku jumpa dengan mereka yang biasa-biasa n seronok bersama diorang. since aku kat negeri orang kan. aku kena hargai semua orang yang aku jumpa. walau kadang2 hati aku terluka. but3, aku cuba jadi yang terbaik untuk korang. if aku marah pun, aku xkan lepaskan kat korang semua. sebabnya aku hargai korang semua yang ada depan mata aku. terima kasih sangat2. aku sentiasa menghargai masa2 bersama korang. kalau aku marah or terasa hati, aku akan cuba larikan diri drp korang. sebab aku takut aku akan termarah korang. aku xnak ada hati yang terluka. sebab aku tau kemampuan aku bila dah marah n terasa hati. mungkin akan jadi lebh teruk. lastly.. aku akan sedih. bye bye n c u again..

L.O.L. a.k.a Lots of Love..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan