Isnin, 10 Jun 2013

Tatataaaa PERLIS & KEDAH, hai KL

Assalamualaikum dan hai semua..
woahhh. alhamdulillah selesai semua tugasan untuk praktikal ini. terima kasih kepada semua yang banyak membantu. bakal meninggalkan perlis dan kedah untuk suatu tempoh yang lama. hehe. aritu cakap nak balik hari ahad kan. ! haha. terpaksa postpone balik hari isnin. sebab takut jem. cuti sekolah kan baru abes semalam. apapun nasiblah dapat pospone jugak kan. bolehlah hang out n lepak2 dengan kawan2 tersayang (FIZA & AINUN).

PHOTOSHOOT sem 7. miss u korang2.

first, semalam kul 12.30 sampai nak hantar report kat penyelia. alhamdulillah diterima dengan jayanya walaupun ada part yang xberapa puas hati. at least diterima kan. terima kasih SIR..!!! hehe. menghabiskan masa dengan penyelia praktikal n sembang lama2. lawak jer rasa. seladang to selendang, praktikal kat taman negeri, beza tmn negeri n tmn negara, poligami, kahwin2, n byk lagi. huhu. apapun memang superb best. jumpa penyelia dengan myLOVELY FRENZ (NANA & FARAH). wlupun jmpa sekejap n xdapat nak hang out lama2 kan tapi next time kita jumpa lagi k. !! rindu kat korang. xlupa jugak kat AJA & JANNAH. rindu korang jugak. rindu photoshoot. huhu.

fiza & ainun. sharing is caring kan. love u.

bakal merindui kamu semua. mylovely frenz # praktikal #


secondly, elok jer sampai kat dpp konon2 nak relaks lam bilik tetiba dapat panggilan dri fiza. ain aku dah sampai uum. so3. spend time with her. (she is my lovely ADIK + SAHABAT) lepaking with her. makan2, jalan kaki, makan aiskrim. but3 ada sorang lagi mylovely frenz too. lepak with her too (AINUN a.k.a ENOT). hehe. lepak ngan korang sampai malam kot. cian fiza balik malam2. sorry k..!! harap2 kamu baik2 saja. 

*lastly ~ mood aku sedih :( ..menghitung jam dan waktu jer untuk balik kl semula. ohhh. tataaaa korang semua. tataaaa perlis n kedah. ok sad. nangis sikit je. hehe. LOVE U KORANG2..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan